Együttműködés

Közzétéve: 2021. 01. 05. | Kategória: hírek

A 99ingatlan.hu és a Mezőhegyi Kart Racing Tehetségkutató Alapítvány 2020 december 3-án támogatói megállapodást kötött az utánpótlás nevelés és a tehetségápolás érdekében.

A 99ingatlan.hu-nak fontos a társadalmi felelősségvállalás. Ezért nagyon fontos számunkra, hogy támogassuk a jövő nemzedékének nevelését. Egy vállalkozás sikere nem feltétlenül az üzleti eredményein mérhető, vagy hogy milyen ütemben terjeszkedik, hanem azzal is, hogy miként szolgálja a közösséget. Így napjainkban a 99ingatlan.hu számára szinte kötelesség a társadalmi szerepvállalás.
A 99ingatlan.hu elkötelezett a piaci igények minél alaposabb megismerése és a folyamatos fejlesztések iránt, ezért azon dolgozunk hogy minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. A 99ingatlan.hu egy kötelezettség nélküli ingatlan hirdetési oldal, kizárólag orosházi ingatlanokkal. A 99ingatlan.hu célja, hogy minden orosházi ingatlan nálunk találjon új gazdára. A 99ingatlan.hu-t a hirdetők és a keresők igényei szerint fejlesztjük.
A 99ingatlan.hu fontos szerepet vállal és támogatja a Mezőhegyi Kart Racing Tehetségkutató Alapítványt, ezzel segítve a fiatal gyerekeket, illetve hogy egyre több fiatal tudja megismerni a magyar verseny gokart sportot. Nem elég nekünk a munkában követnünk a fair play szabályait, erre meg kell tanítanunk a következő nemzedékeket is. Ezt pedig a sport által a legkönnyebb elérni. Támogatásunkról és elismerésünkről kell biztosítani a gyermekeket, hogy egy tudatos, felelősségteljes nemzedéket hagyjunk magunk után.

A GTC külön köszönetét fejezi ki Czédula Imrének a cég vezetőjének, hogy megújította régi weboldalunkat, kiváló grafiai munkáival renszeresen segíti, hogy plakátaink hatékonyan jelenjenek meg, hozzájárulva ezzel a GTC színvonalának emeléséhez.

« Vissza a hírek oldalra

Partnereink