MNASZ AMATŐR GOKART IGAZOLVÁNY IGÉNYLÉSE

Közzétéve: 2021. 01. 16. | Kategória: hírek

Hogyan igényelheted?

Kedves Amatőr Versenyzők!

A Covid -19 új változásokat hoz mindannyiunk életében, minden területen. Az általunk szervezett sorozat sem kivételek ez alól.

Eddig is minden évben kötelező volt az MNASZ Amatőr Gokart Igazolvány kiváltása, de most ez elengedhetetlen!

Mivel a GTC is regisztrált bajnoki MNASZ sorozat, így idéntől, hogy a jogszabályoknak megfeleljünk és az esetleges korlátozások alatt is versenyezhessünk, alapfeltétel az MNASZ Amatőr Gokart Igazolvány igénylése, melyhez regisztrálni kell az MNASZ oldalán.

A kártya érvényessége 2021. december 31. Az éves díja pedig 1.000.- Ft . Így a versenyeinken hivatalosan, korlátozások nélkül indulhat minden versenyző.

Igénylés menete
Amatőr igazolvány igényléséhez első lépésként az MNASZ e-ügyviteli rendszerébe kell regisztrálni.
Ezt követően a felhasználó (amatőr versenyző) e-mailben értesítést kap, amiben az igénylés azonosító száma is megjelenik. Az e-mailben megtalálható az a számlaszám is, ahová az 1.000 Ft-os éves díjat el lehet utalni. Az e-mail általában nem jön meg azonnal, de a felületre belépve, a „Beadott igénylések menüpont alatt megtalálható az azonosító.

Kérem, hogy az igénylés azonosító számát küldjétek el a mezohegyi@gmail.com e-mail címre,
név,
kategória megjelöléssel és azt is, hogy
a díjat utaltátok-e, fénykép csatolva lett-e!
(Ez azért praktikus, mert ha pl. technikai dolog miatt nem érkezne meg az igazolvány valakinek, akkor ezzel igazoljuk, hogy az folyamatban van.)

A versenyzői kártyák elkészítésének ideje kb. 2-3 hét, ezeket az elkészülés után az első GTC versenyen tudjátok majd átvenni. Most még van rá idő, ezért minél előbb készítsétek el.

Sokan, akik már évente rendelkeztek ilyen igazolvánnyal, azonak nem fog gondot jelenteni a regisztráció leadása az MNASZ (www.mnasz.hu) oldalán. Akiknek ez nehézségekbe ütközik, kérem jelezze és segítünk. (mezohegyi@gmail.com)
GTC / KGY

« Vissza a hírek oldalra

Partnereink